πŸ“š De vrolijke tafel - Karin Luiten (oktober 2015) - ebook Downloaden

De vrolijke tafel
Boektitel : De vrolijke tafel
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 256 pagina's
Jaar : oktober 2015
Categorie : Kookboeken, ,
Uitgever : Karin Luiten
Taal: Nederlands

Weer zo'n fijn kookboek van Karin Luiten. Lekkere recepten zonder pakjes of zakjes en bovendien zonder van die superfood powerfood of andere health coach flauwekul.

Een beetje vrolijkheid kan mijn tafel met zeurende pubers en een kritische man wel gebruiken dus rap dit boek aangeschaft! Een pareltje want ik word er zelf enorm blij van en dat is natuurlijk het beste medicijn tegen chagrijnige koppen boven de stamppot. Heel bruikbare vaak eenvoudige recepten die stuk voor stuk het uitproberen waard zijn. Het recept voor de seroendeng van vanavond is een absoluut blijvertje - heerlijk! Dank je Karin voor je positieve invloed op ons gezinsleven!

Een inspirerend kookboek afwisselend en praktisch. Echt een aanrader als je voor gasten moet koken en je wilt een gevarieerd menu op tafel zetten. Fijn dat er ook een rijsttafel en een curry maaltijd in staan!

Feestrecepten voor elke dag Samen eten is altijd leuker met vrienden familie collega's of de buren. Maar hoe pak je dat aan koken voor een gezelschap? Hoeveel mensen je ook over de vloer krijgt dit nieuwe sfeervolle kookboek van Karin Luiten biedt volop inspiratie voor de meest uiteenlopende eetfeestjes. Haar kleurrijke vrolijke gerechten zijn ideaal om met elkaar te delen maar ook om samen te maken. Vooraf bereiden of meenemen? Ook geen punt. Karins recepten kenmerken zich bovendien door een mix van verse ingredinten en goed verkrijgbare producten uit de supermarkt. Een spontane zomerpicknick in het park een zwierige pastaparty een Bollywood tv-avondje met hartverwarmende Indiase curry's je even in Frankrijk wanen met een feestelijke buitenlunch... Heus met De vrolijke tafel is het voortaan allemaal een fluitje van een cent! Toon meer

Recomended Book: