✅ Wederzijds - Kees 't Hart (januari 2017) - ebook Downloaden

Wederzijds
Boektitel : Wederzijds
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 224 pagina's
Jaar : januari 2017
Categorie : Literatuur & Romans, Literaire romans, Literaire romans
Uitgever : Querido
Taal: Nederlands

Eerste boek sinds jaren dat ik (ben geen lezer) in n ruk heb uitgelezen vlot geschreven en het thema spreekt tot de verbeelding en je voelt met de hoofdpersoon mee Van Warmerdam-achtige dialogen heerlijk!

Geschreven bij Wederzijds

het is de eerste keer dat ik iets gelezen hebt van deze auteur maar tevens ook de laatste keer wat schrijft deze man langdradige verhalen

Overlast in de buurt leuk is het niet. Vandalen bekladden muren met graffiti buren maken na middernacht enorme herrie en kunstenaars steken op een schoolplein achter het huis regelmatig levensgevaarlijk hoge houtstapels aan. Wat doe je ertegen? Niet veel want de politie heeft het druk met ernstiger zaken. Een echtpaar in een grote stad gaat in zee met een organisatie die de oplossing lijkt te hebben gevonden. Ieder lid van de organisatie die niet voor niets Wederzijds heet moet af en toe helpen bij de overlastbestrijding. Het echtpaar raakt daardoor steeds meer verwikkeld in zaken waar het niets mee te maken wil hebben. Maar is het mogelijk weer van Wederzijds af te komen?

Recomended Book: