πŸ“š Banaan of kiwi? - Willeke van den Heuvel (18-Nov) - Boek Downloaden op kobo

Banaan of kiwi?
Boektitel : Banaan of kiwi?
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 200 pagina's
Jaar : 18-Nov
Categorie : Boeken, Dieet & Gezond,
Uitgever : Willeke
Taal: Nederlands

Ik denk na over een maagverkleining en ik zocht hier informatie over. Het is mijn eerste boek wat ik over dit onderwerp heb gelezen maar in dit boek Banaan of Kiwi? heb ik de informatie die ik zocht gevonden. In 199 bladzijden lees je over de voor- en nadelen van zon operatie en welke soort operaties er zijn deze worden in dit boek ook goed beschreven. Je leest interviews met mensen die een maagverkleining hebben laten doen en hun ervaring na de operatie positief- en of negatief. Kortom dit boek zit bomvol informatie als je een maagverkleining overweegt. Ik raad dit boek daarom ook van harte aan.

Ik ben zo blij dat dit boek er is. Er wordt over alles geschreven wat bij een maagverkleining komt kijken. Ook worden de verschillende operaties makkelijk uitgelegd en vond ik zelf de voor en na foto's erin super!

Eindelijk een boek die de gastric bypass en traject duidelijk uitlegd. Ook voor mensen die twijfelen is dit een aanrader.

Overweeg je een maagverkleining? Wil je weten hoe je leven er na een maagverkleining uit kan gaan zien? 'Banaan of Kiwi' is de start van jouw 2.0 leven. Met ervaringsverhalen en interviews met artsen. Banaan of kiwi? Alles wat je wilt weten over maagverkleiningen Een onmisbaar boek voor iedereen die een maagverkleining overweegt of heeft gehad! Gaat het afvallen na een maagverkleining vanzelf? Heb je nog honger? Hoe ontstaat een dumping? En hoe voorkom je dat je weer aankomt? Het boek "Banaan of kiwi?' geeft antwoord op deze en nog veel meer vragen. De titel verwijst naar de operaties die het meest worden uitgevoerd in Nederland: de gastric sleeve en de gastric bypass. Het boek gaat uitgebreid in op de voor- en nadelen en geeft tips hoe om te gaan met het 2.0 leven na een maagverkleining. Met persoonlijke verhalen van ervaringsdeskundigen en voor- en na foto's. Aan het boek werkten medisch specialisten van verschillende ziekenhuizen mee. Het resultaat: een volledig en eerlijk boek over alles wat er bij een maagverkleining komt kijken. "Dit boek is een aanrader voor wie goede en gedegen informatie zoekt. Niet alleen als je zelf de operatie wilt ondergaan maar ook voor mensen in de omgeving en vooral voor hulpverleners artsen en ditisten.' Jeanette van de Lindt (Kookboek)recensent en foodblogger Over Willeke van den Heuvel Ervaringsdeskundige op het gebied van ernstige obesitas. Eind 2017 besloot zij het roer om te gooien: haar dikke lijf zat haar plannen en ambities in de weg. Op 6 maart 2018 heeft zij een gastric bypass ondergaan. www.banaanofkiwi.nl Facebook @banaanofkiwi Uitgeverij Willeke Toon meer

Recomended Book: