πŸ‘ Dit is het boek voor ouders met een leven - Barbara van Erp (15-Sep) - Boek Downloaden Gratis

Dit is het boek voor ouders met een leven
Boektitel : Dit is het boek voor ouders met een leven
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 364 pagina's
Jaar : 15-Sep
Categorie : Boeken, Ouderschap & Opvoeding, Ouderschap & Opvoeding
Uitgever : Nijgh & van Ditmar
Taal: Nederlands

Boek van te voren gereserveerd en hij kwam 2 dagen voor onze vakantie binnen. Niet verwacht dat ik er daadwerkelijk tijd voor zou hebben om te lezen met een kleintje van 1,5 maar het leest zo makkelijk weg. De verhalen zijn leuk humoristisch en soms met een ietwat sarcasme beschreven maar dat maakt het boek ook zo leuk vind ik. Binnen 3 dagen uitgelezen een echte aanrader!

Het boek is eigenlijk een samenvatting van de blog en dus kan je beter de blog lezen dan het boek kopen. Tevens vond ik het veel gaan over de bevalling en het zwanger zijn en te weinig over werkelijk kinderen hebben en oplossingen gevend. Er wordt een heel hoofdstuk gewijd aan restaurant waar je met kinderen naartoe kan. Aangezien deze allen in NL zijn hebben wij Belgen er weinig aan.

Word je ook zo moe van al die zoetsappige verhalen over kinderen en het ouderschap? Vraag je je af of jij nou echt de enige bent die het allemaal niet altijd zo geweldig vindt? Lees dan dit boek en je weet dat je niet alleen bent! Een realistisch kijkje in de keuken van het ouderschap compleet met zure melkvlekken slapeloze nachten en peuterdriftbuien. Hilarisch herkenbaar voor alle (ja ook degenen die beweren van niet) ouders.

In 2013 startten Barbara van Erp en Femke Sterken het inmiddels razend succesvolle me-to-we.nl een online magazine voor ouders met een leven. En nu is er het boek: voor alle jonge en misschien iets oudere ouders die snakken naar een realistische kijk op het ouderschap. Soms is dat immers een roze wolk soms een enorm grijze donderwolk. Soms gaat het gepaard met vertedering en geluk soms met gekrijs gevloek en doorwaakte nachten. En als je dan ook nog op het honderdste stukje lego staat van die week kan de emmer wel heel erg vol lijken. Journalisten en bloggers Van Erp en Sterken schreven dit boek voor al die ouders-die-het-soms-ook-even-niet-weten-maar heel-graag-AF-en-TOE-tja-het-is-misschien-egostisch-een-eigen-leven-willen-leiden. Met hun herkenbare geestige en licht cynische columns lijstjes foto's brieven en tegelwijsheden steken ze medeploeteraars een hart onder de riem. Maar vooral laten ze moeders (en vaders) lachen om hun nieuwe leven waarin opeens niet meer zijzelf maar de kinderen centraal staan. (Plus: uitjes die leuk zijn voor ouder n kind!) Toon meer

Recomended Book: