✅ I'M Lijfboek - Isa Hoes (18-Apr) - Boek Downloaden

I'M Lijfboek
Boektitel : I'M Lijfboek
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 208 pagina's
Jaar : 18-Apr
Categorie : Dieet & Gezond, Gezondheid & Lichaam, Gezondheid & Lichaam
Uitgever : Kosmos Uitgevers
Taal: Nederlands

Meer verwacht van dit boek. Ik had deze gekocht omdat ik hun eerste boek zo goed vond. Nu is het meer herhaling van het eerste boek. Alhoewel hier wel recepten instaan.

Dit is niet zomaar een boek. Het is een boek om te gebruiken. Het leest zeer prettig en de foto's zijn aangenaam om naar te kijken. Ik probeerde reeds verschillende gerechtjes uit en zowel mn vrienden en vriendinnen als mn huisgenoten vonden deze zeer lekker. De oefeningen voor de gezondheid de fitnes oefeningen en de gezicht oefeningen zijn zeker haalbaar. Je hoeft geen expert te zijn om met dit boek aan de slag te gaan. Ik heb opgemerkt dat ik het boek ergens dichtbij houd omdat ik er af en toe iets uit wil herlezen of uitproberen. Zelfs al zou je nog geen 40 zijn of zou je nog niet naar de menopauze groeien dan is dit boek alvast een kijkje naar later met de nodige knip oog en "feel good vibes"

Wat een mooi cadeautje voor jezelf is dit boek. Het is openhartig no-nonsense en praktisch. Daarnaast is het ook een feestje van herkenning door de persoonlijke verhalen van Isa en Medina. Naast de nuttige informatie voor iedere vrouw die de 40 nadert of inmiddels al lang deze leeftijd heeft gepasseerd staan er ook nog heerlijke gezonde recepten in het boek. Kortom een absolute aanrader voor elke vrouw.

Bestel nu en ontvang met de code uit het boek 25,-korting op een bindweefselmassage (twv 75) bij Soap Treatment Store. Wees er snel bij! Op=Op "Tot je veertigste zorgt je lichaam voor jou na je veertigste moet jij voor je lichaam gaan zorgen.' Je bent actief hebt een druk gezin en/of een veeleisende baan en daardoor weinig tijd voor koken en bewegen. Diep vanbinnen weet en wil je beter. Maar hoe? In I'M Lijfboek de opvolger van Te lijf hebben Isa Hoes en Medina Schuurman alle belangrijke informatie over gezondheid beweging ontspanning en voeding voor je verzameld. Met ingredinten die juist nu goed voor je zijn. Een leuk praktisch en vooral mooi handboek voor alle vrouwen vanaf veertig! - Met heel veel informatie over onderwerpen die n belangrijk voor je zijn - Recepten voor ontbijt lunch diner en tussendoor - Krachttraining voor thuis - Yogaoefeningen om te ontspannen Toon meer

Best Book: