✅ Tijdlijn - Peter Goes (oktober 2015) - Boek Downloaden op kobo

Tijdlijn
Boektitel : Tijdlijn
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 80 pagina's
Jaar : oktober 2015
Categorie : Weten & Leren, Weten & Leren, Weten & Leren
Uitgever : Lannoo
Taal: Nederlands

Vrij groot boek en dat is maar goed ook want de illustraties zitten boordevol details en informatie. Mijn zoontje vermaakt zich er goed mee en krijgt een zo overzicht van tijd en gebeurtenissen. Een aanrader.

Beknopte reis door de geschiedenis,overzichtelijk leuk gebracht,zeker niet saai. Voor kinderen maar ook voor volwassenen een fijn geschiedenisboek. Van het begin tot nu op een eenvoudige wijze weergegeven. Met leuke tekeningen. Het enige wat mij een beetje stoorde was de kwaliteit van het papier en de wat saaie kleuren. Maar dat is miniem het is een top boek een echte aanrader.

Te gek boek! berhaupt voor deze prijs zo'n bomvol illustratief boek krijgen is al uniek! Er valt enorm veel te zien en te ontdekken. En ondertussen leer je nog wat (evt. samen met je kind) ook!

Een adembenemende reis door de wereldgeschiedenis Ontdek de wereldgeschiedenis van de oerknal tot het heden in een beeldverhaal: van de dinosaurirs tot de Vikingen van de Egyptenaren tot de Romeinen van de ridders tot de ontdekkingsreizigers. Boordevol interessante weetjes over: de grote krijgers en kunstenaars de Griekse wijsgeren het eerste schrift de oude Chinese dynastien het Wilde Westen de Wereldoorlogen de flowerpower en zoveel meer. Prachtige kijkplaten voor groot en klein.

Recomended Book: