✅ De tweelingparadox - Nowelle Barnhoorn (juni 2018) - Boek Downloaden

De tweelingparadox
Boektitel : De tweelingparadox
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 224 pagina's
Jaar : juni 2018
Categorie : Literatuur & Romans, Literaire romans,
Uitgever : Prometheus
Taal: Nederlands

Een heel goed geschreven liefdevol en ontroerend boek dat je naar de keel grijpt maar je ook laat lachen. Een boek op hoog niveau en dat toch goed en makkelijk leesbaar is. Ik denk een boek dat voor een zeer breed publiek interessant is en dat we nog veel van deze schrijfster gaan horen!

Geweldig boek met een heldere schrijfstijl. Een 'pittig' thema zonder dat het ergens te zwaar wordt dankzij relativerende humor. Daardoor komt het aangrijpende verhaal tot leven en bijzonder goed leesbaar van begin tot eind. Een absolute aanrader !

Zo knap hoe deze jonge vrouw dit verhaal heeft geschreven het is half biografisch maar ook veel fictie lekker leesbaar en liefdevol geschreven . Mooi boek over familie verhoudingen.

Thomas en Mathis groeien op in een idyllische landerige omgeving. Als eeneiige tweeling begrijpen ze elkaar woordeloos en hebben ze geen andere speelkameraden nodig. Maar naarmate ze ouder worden tekenen ook de verschillen tussen hen zich steeds duidelijker af. Waar Mathis uitgroeit tot een grote fitte vent blijft Thomas klein spastisch en gebonden aan zijn bed en rolstoel. Terwijl Thomas het grootste deel van de dag op bed ligt trekt Mathis de wijde wereld in. Als fotograaf bezoekt hij de plekken waar Thomas hardop over droomt. Terwijl Mathis op zijn reis steeds vaker geconfronteerd wordt met de verplichtingen die hij tegenover zijn broer voelt is Thomas op zichzelf aangewezen. In hem groeien onontdekte krachten.

Best Seller: