👍 Liefde in tijden van Tinder - Elisabeth Timmermans (februari 2019) - Boek Downloaden op kobo

Liefde in tijden van Tinder
Boektitel : Liefde in tijden van Tinder
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 256 pagina's
Jaar : februari 2019
Categorie : Geluk & Zelfvertrouwen, Liefde & Relaties, Ouderschap & Opvoeding
Uitgever : Lannoo
Taal: Nederlands

Verfrissende kijk op hedendaagse relaties en dating! Toegankelijk en vlot geschreven. Perfecte mix tussen wetenschap en humor.

Dit boek was niet alleen ontzettend interessant maar ook erg prettig om te lezen. Wetenschappelijke bevindingen uit eigen en ander onderzoek worden afgewisseld met leuke persoonlijke anekdotes en handige illustraties. Hierdoor is het erg toegankelijk en vlieg je door de hoofdstukken heen. Anders dan de titel doet denken gaat dit boek verder dan alleen het bespreken van Tinder en behandelt het ook andere sociale media zoals bijvoorbeeld Facebook. Dit boek kan alleen maar ontzettend herkenbaar zijn voor iedereen met (vrienden met) Tinder en andere social media. Aanrader voor iedereen die iets meer wil weten over relaties en het internet.

Zowel het boek als Elisabeth zelf zijn een topper! Mocht iedereen zijn doctoraat kunnen vertalen naar een populair boek dan zouden er veel meer wetenschappelijke resultaten het grote publiek bereiken! Mooi voorbeeld dus voor alle wetenschappers! En een mooi boek dat in tegenstelling tot vele andere boeken gebaseerd is op degelijk onderzoek! Zeker een aanrader dus!

Tegenwoordig is Tinder veruit de populairste dating app met meer dan 300.000 Belgische en 1.500.000 Nederlandse gebruikers. Het einde van de romantiek volgens sommigen. De oplossing voor singles op zoek naar de ware volgens anderen. Wat is de waarheid? In Liefde in tijden van Tinder gaat dr. Elisabeth Timmermans op zoek naar de invloed van sociale media en dating apps op onze relaties. Aan de hand van recent wetenschappelijk onderzoek en tientallen getuigenissen maakt ze je wegwijs in de liefde seks en romantiek anno 2019. Hoe is ons datinggedrag de afgelopen decennia gevolueerd? Benvloeden social media en dating apps onze relaties en zo ja hoe? Hebben we echt meer seks door Tinder? Hebben Bridget Jones en co ons allen opgezadeld met onrealistische ideen over de liefde? En hoe overwin je Facebook-jaloezie? Toon meer

Best Seller: