πŸ“š Dunya - Monique Westenberg (maart 2019) - Boek Downloaden Gratis

Dunya
Boektitel : Dunya
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 48 pagina's
Jaar : maart 2019
Categorie : Literatuur & Romans, Prentenboeken, Voorlezen
Uitgever : Moon
Taal: Nederlands

Iedereen die in het leven de ware liefde van een hond leert kennen zal dit boek voelen recht in het hart jong en oud. Ontzettend mooi beschreven!

De tekeningen zijn natuurlijk prachtig maar het verhaal en de liefde die daar vanaf spatten maken dit boek echt een aanrader voor iedereen die een huisdier heeft moeten laten gaan. Natuurlijk gaat het in het boek om Monique haar gezin maar het verhaal komt binnen en raakt. Direct na het lezen van enkele zinnen een boek besteld voor mijn vriendin kortom: aanrader.

Ontroerend voor iedereen die weet hoe het is om zoveel van een hond te houden.

In dit hartverwarmende prentenboek met tekeningen van animatiestudio Anikey vertelt Monique Westenberg het ontroerende levensverhaal van haar geliefde hond Dunya. Hoe Dunya geadopteerd wordt hoe ze met z'n tween vele avonturen beleven en hoe hun gezin steeds wat groter wordt; Monique ontmoet Andr hun zoon wordt geboren en ze nemen een tweede hond in de familie op. Als Dunya oud wordt is het tijd voor afscheid. Iedereen is verdrietig maar het gezin zal Dunya nooit vergeten: Dunya zit voor altijd in hun hart.

Recomended Book: